Pasuljček

8.08.2017

Pasulj za SDS iz kotlov slovenske vojske

Gospod Valentin Skubic se v PB z dne 2. avgusta pritožuje nad nerganjem nekaterih, ki niso zadovoljni z dejstvom, omenjenim v naslovu in se jezi na take „predrzneže“, ki so mnenja, da bi si SDS morala kotle najeti (in plačati najemnino), ne pa brezplačno sposoditi. Vresnici pa bi si morala SDS sposoditi kotle od belogardistov in nemških SS oficirjev, ki jih ona imenuje slovenska narodna vojska in jim je  postavila spomenik v Grahovem. Njihova slovenska narodna vojska, ki se je udinjala okupatorju in izdala domovino, je sedaj doživela novo izdajstvo. Njeni sedanji idejni somišljeniki so se odrekli nekdanjim delodajalcem, saj na svoj spomenik niso zapisali imena vseh soborcev slovenske narodne vojske, nemških SS oficirjev, ki so tudi padli za domovino. To je tudi ena vrsta izdajstva. Nikakor pa naj se s posojanjem kotlov ne vrivajo v našo slovensko vojsko, saj ima ta nalogo braniti domovino. Naj se priključi vsak k svojim.

Gospod Skubic v svojem članku zatrjuje, da so gospod Janša in njegovi sodelavci v času osamosvajanja Slovenije dobesedno nosili glave v torbi. Seveda g. Skubic te svoje trditve ne more dokazati. Tudi za samega g. Janšo ne, kajti g. Janša je zelo previden človek in skoraj nobeno njegovo dejanje v preteklosti ni moč dokazati. Edino, v kar g. Janša privoli je, da je rešitelj Slovenije. Pa saj mu to njegovi sodelavci verjamejo tudi brez dokaza. Večina Slovencev pa misli, da med osamosvajanjem g. Janša ni nosil glave v torbi, temveč nekaj drugega, veliko bolj pomembnega. Večina meni, da je v torbi nosil denar. Tudi to g. Janši ni moč dokazati. Celo tistih 200 000 evrov viška v njegovem gospodinjstvu je verjetno padlo z neba, saj ni moč dokazati izvora tega drobiža.

Članek g. Skubica potrjuje, da se ima skupina pod firmo SDS za nekaj več vrednega od drugih in jim ni treba upoštevati ekonomske situacije sedanje slovenske vojske, saj je dosti hudo že to, da ima ta za vrhovnega poveljnika smejočega se manekena, ki jo s svojimi izjavami spravlja v slabo luč. Zakaj imamo volitve?

Tu je nekaj iztočnic, zaradi katerih se g. Skubic zopet lahko jezi.

Toni Jurjec, Brezovica pri Ljubljani

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: Ostalo. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Zadnje objave

Arhiv